TIJMBOL € 4,00

Met smeersel

VOORGERECHTEN VIS


KREEFTENBISQUE € 10,50

Tong – Gamba – Knolselderij – Prei

SWEET SALMON € 11,50

Gerookte Zalm – Nori Wasabi – Advocado – Hoisin – Wakame – Sojabonen – Wasabinoten

ROERGEBAKKEN KOKKELS € 12,50

Rode peper – Knoflook – Witte Wijn – Bosui – Verse Kruiden – Room

GEBAKKEN COQUILLES € 14,50

Pancetta – Structuren van Bloemkool – Saffraanmayonaise – Sesam Kletskop

TONIJNBIEFSTUK € 15,50

Kort geschroeid met verrassende garnituren

KREEFT THERMIDOR € 18,50

Gegratineerd – Hollandaise – Botersla – Breekbrood

VOORGERECHTEN VLEES


BEEF TATAKI € 11,50

Couscous – Prei – Teriyaki lak – Wasabimayonaise – Crunchy Noodles

VERSE PASTA [OOK VEGA VERKRIJGBAAR ] € 12,50

Pompoenpesto – Geroosterde pompoen – Pompoenpitten – Wild Zwijncoppa – Truffelkaas

VITELLO TONATO € 13,50

Kalfsmuis – Tonijnmayonaise – Gefrituurde Kappertjes – Tomatenjam – Waterkers – Citroencroutons

STEAK TARTAAR € 14,50

Gasconne rund – Piccallilyschuim – Gepocheerd henne eitje – Klassieke garnituren

PROEVERIJ VAN DE CHEF [MIN. 2 PERSONEN] € 16,50 P.P.

De chef maakt een combinatie van een selectie voorgerechten “to-share”