AGENDA NOVEMBER DECEMBER

14 NOVEMBER NIEUWE MENUKAART
Bij Zeeblauw liggen we niet stil maar varen we verder. Zo ook met onze menukaart! Wij hebben onze klassiekers terug gehaald en nieuwe gerechten toegevoegd. NIEUW! We hebben onze kaart uitgebreid met smaakvolle vleesgerechten. Dus nu voor iedereen wat wils! Deze dag serveren wij een bubbel van het huis!! Tot zo!

**

22 NOVEMBER WIJN EN SPIJS
Voordat we onze nieuwe wijnkaart gaan samenstellen gaan we eerst nog voorproeven. En wel op donderdag 22 november. Deze avond wordt begeleid door wijngek Daan Gillisen. U geniet deze avond van 6 gangen, 6 wijnen & toebehoren. Reserveer nu snel!

Kosten: € 60,- per persoon (all-in)
Aanvang: 18.30 uur (vaste tijd)

**

28 NOVEMBER NIEUWE WIJNKAART
Zoals beloofd! Deze dag presenteren wij de nieuwe wijnkaart! Zin in een glaasje? Wij serveren als entree lekkere amuses van het huis!

**

6 DECEMBER FISHMARKET SCHMIDT ZEEVIS
Wil jij meer weten over vis? Op donderdag 6 december stallen wij een kraam vol vis uit en wordt deze middag en avond begeleid door vischef André Sminia van Schmidt Zeevis. Niet alleen vertelt hij alles over vis, maar wij bereiden ook nog 3 gangen met vis waarbij het hoofdgerecht onbeperkt vis eten is naar eigen keuze! (Geen visliefhebber? Wij kunnen dit aanpassen naar vlees.) Dat wordt genieten!

Kosten: € 39,50 per persoon (food)
Aanvang: 17.00 uur (vaste tijd)

**

16 DECEMBER BOURGONDISCHE MIDDAG
Net voor de feestdagen nog even genieten van een gezellige middag? Vanaf 16.00 uur organiseren wij een Bourgondische middag. Genieten van 8 kleine gerechten, begeleid door live soul/easy listening muziek.

Kosten: € 55,- per persoon (all-in)
Aanvang: 16.00 uur (vaste tijd)

**

19 T/M 26 DECEMBER KERSTWEEK
Nog geen plannen met de kerst? Wij zijn de week van 19 t/m 26 december geopend voor u. Wat doen wij? Wij serveren deze week een à la carte keuzemenu. Dus geen zware zit of verplichte rondes. Gewoon lekker zelf kiezen. Meer weten over deze week? Neem telefonisch contact op, dan informeren wij u graag verder!